Partner HWE Professionals eerste bij ‘Uitzendondernemer van het jaar’ verkiezing 2018

HWE Professionals – partner van Business Netwerk Rijnmond – is geëindigd met een gedeelde eerste plaats bij de landelijke verkiezing ‘Uitzendondernemer van het Jaar 2018’!! Met nog 5 andere uitzendondernemers streed Veronica Da Veiga voor de felbegeerde titel. En met succes!

De uitzendondernemer van het jaar 2018 werd op 9 oktober 2018 uitgereikt aan de beste uitzendondernemers van Nederland. Voor elke MKB uitzendondernemer geldt namelijk dat succes niet vanzelf komt. Het vraagt slim ondernemerschap, kennis van zaken en expertise in het werkveld om te krijgen wat een ondernemer verdient. Mooie klanten, een groeiende omzet en een stevige marge.Maar sommige uitzendondernemers verdienen meer. De onderscheidende visie op de ontwikkeling van de markt is de reden voor de groei en ontwikkeling van deze ondernemingen. Dan is het de moeite waard om prestaties voor te leggen aan een kritische vakjury! Groot of klein, iedere deelnemer wordt op dezelfde wijze objectief beoordeeld op ondernemerschap.

Uitzendondernemer van het jaar is een mooi podium voor uitzendondernemers om zichzelf te laten zien, en eventueel een mooie prijs te winnen. De ondernemer met de meest bijzondere prestaties en een onderscheidende visie op de markt wordt namelijk door de kritische vakjury verkozen tot Uitzendondernemer van het Jaar 2018, met een hoofdprijs van € 15.000,-. Nummer twee wordt beloond met € 7.500,- en voor nummer drie ligt een bedrag klaar van € 2.500,-. Naast de titel en de geldprijzen voor de winnaars, worden alle deelnemers beloond met een helder inzicht van wat er in de markt leeft: wat zijn de laatste ontwikkelingen? Wat zijn de actuele trends en waar staan de ondernemers met hun bedrijf? Deelname aan de Uitzendondernemer van het Jaar verkiezing is kosteloos

Over HWE Professionals:

De personeelsbemiddelaar met meer dan 15 jaar ervaring in het duurzaam werven, selecteren, matchen en detacheren van professionals voor het bedrijfsleven. HWE Professionals bemiddelt personeel op lbo-, mbo- en hbo-niveau en is gespecialiseerd in de vakgebieden Sociale Zekerheid, Techniek, Logistiek, Bouw en Office.

Kantooradres:

Londen 6, 2993 LA Barendrecht

info@hweprofessionals.nl

0180 749 006